Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Куќeн саем MojSan®

Куќниот Саем на Мој Сан е организиран со единствена цел - приближување на нашите производи до купувачите како и едуцирање на самите купувачи за здравиот сон.

Ве покануваме во нашиот продажен салон во ГТЦ - приземје, од 14ти април до 1 мај како би искористиле големи попусти од 20% до 50% и уште повеќе совети за здрав сон од нашиот професионален тим.

Градски Трговски Центар (ГТЦ) - Приземје

Call +389 2 3209 200

info@mojsan.mk

-20%

Душек Erato Plus

Џебно јадро и антиалергиска навлака

200x90
10.610,008.488,00 ден
200x160
18.980,0015.184,00 ден
200x180
21.110,0016.888,00 ден
Повеќе информации

-20%

Душек Olea

Двослоен душек на база на џебно јадро

200x90
15.840,0012.672,00 ден
200x160
28.180,0022.544,00 ден
200x180
31.720,0025.376,00 ден
Повеќе информации

-25%

Душек Galileo Memory Silver

Изберете ја сопствената комбинација за спиење!

200x90
19.310,0014.483,00 ден
200x160
34.450,0025.838,00 ден
200x180
38.310,0028.733,00 ден
Повеќе информации

-20%

Над-душек Memory + Перница Memory

Додатна удобност при спиењето!

200x90
6.210,004.968,00 ден
200x160
9.870,007.896,00 ден
200x180
10.780,008.624,00 ден
Повеќе информации

-20%

Над-душек Trend

Практично и едноставно!

200x90
3.690,002.952,00 ден
200x160
6.360,005.088,00 ден
200x180
7.130,005.704,00 ден
Повеќе информации

-50%

Перница MojSan Dalia

Класична перница со силиконски топчиња!

65x50
720,00 360,00 ден
75x60
870,00435,00 ден
Повеќе информации

-40%

Перница Actipro Memory

Анатомски обликувана мемори пена!

1.350,00810,00 ден
Повеќе информации

-40%

Перница MojSan Memory

Иситнета мемори пена за додана удобност!

1.700,001.020,00 ден
Повеќе информации