Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Кревет

Кревет MojSan BOSTON

Совршен сооднос цена-квалитет!

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Совршен сооднос цена-квалитет!

Висококвалитетен цврст кревет од иверица и полно масивно дрво, кој е тапациран со слој пена и платно. Има два вида на платно со кое може да се обложи креветот и тоа: штоф и еко кожа. Нудиме  5 дезена на еко кожа и 4 дезена на штоф. Потпирачот за грб на креветот MojSan BOSTON е на висина со ногарките. Ногарките на креветот се од полно дрво со што креветот е постабилен ( можна е и опцијата со метални ногарки и истата не се наплаќа дополнително). Ногарките се премачкани со посебно масло за заштита на дрвото. Внатрешното лежиште на креветот, на кое се става латофлексот или летвичките може да се дига и спушта за 4 нивоа ( разлика од 8-16 цм). Носачите на латофлексот се изградени од полно дрво, појачани со пластични ногарки кај пошироките делови на креветот со цел за дополнителна сигурност ( кај креветите широки од 140-200 цм). Креветите широки до 140 цм немаат напречни дрвени носачи како кај double size конструкцијата, затоа што ширината е помала и латофлексот може да се потпре на металните носачи.
 
Вкупни димензии на креветот MojSan BOSTON:
 
  • Дополнителна ширина +14 цм
  • Дополнителна должина +15 цм
  • Висина на потпирачот за грб 100 цм
  • Висина на креветот ( од подот) 39 цм
  • Висина на страната на креветот  29 цм
  • Длабочина на узглавјето 8 цм