Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Кревет

Кревет MojSan SYDNEY

Совршен сооднос цена-квалитет!

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Совршен сооднос цена-квалитет!

Висококвалитетен кревет од иверица и полно масивно дрво, тапацирани со слој пена и платно. Со два вида на платно може да се обложи креветот и тоа: штоф платно или еко кожа. Нудиме избор од 5 дезени од еко кожа и 4 дезени од штоф. Креветот доаѓа со метални ногарки( има можност за замена со дрвени ногарки и истата не се доплаќа).Потпирачот за грб на креветот е до подот. Лежиштето на внатрешниот дел на креветот на кое се става латофлексот или летвичките може да се спушта и дига за 4 нивоа ( разлика од 8-16 цм). Носечкиот латофлекс е изграден од полно масивно дрво, појачан е со пластични ногарки кои ја зголемуваат сигурноста на креветот ( кај креветите со ширина од 140-200 цм). Креветите со ширина од 140 цм немаат напречни дрвени носачи како кај double size изведбата, затоа што ширината е помала а латофлексот може да се потпре на предвидените метални носачи.

Вкупни димензии на креветот MojSan SYDNEY:

  • Дополнителна ширина +14 цм
  • Дополнителна должина +30 цм
  • Висина на потпирачот за грб 100 цм
  • Висина на креветот ( од подот) 39 цм
  • Висина на страната на креветот 29 цм
  • Длабочина на узглавјето 23 цм