Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Kарактеристики,Душеци

Душек Erato Plus

Џебно јадро и антиалергиска навлака

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Џебно јадро за идеална положба на телото и перлива антиалергиска навлака

Душекот Erato Plus е компактен душек со основа од појачано џебно јадро и квалитетна антиалергиска и антибактериска навлака со патент затворач кој овозможува невно симнување и перење. Јадрото на душекот koe e задолжено за поквалитетна поддршка на телото е обложено со високоеластична пена со нормална тврдост која го осигурува високото ниво на удобност. Неговата вкупна висина е cca. 22 cm.
 • Висококвалитетна перлива навлака со антиалергиски и антибактериски третман изработена од ткаенина која го задоволува OEKO-Tex® стандардот
 • Појачаното џебно јадро заедно со високоеластичната пена осигуруваат квалитетна поддршка за телото
 • Исклучително практичен душек со низа предности според ценовната категорија во која се наоѓа
 • Антиалергиска навлака 
 • Патент затворач
 • ПЕС вата 200 g/m²
 • Ретекс
 • ПУ пена ПН2534
 • ПУ пена ПТ2541
 • Појачано џебно јадро 2,0 mm (тврдост F2)
 • Мек филц 700g/m²