Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Продажна мрежа

Производите на MojSan се достапни низ мрежа на продажни канали

MojSan® Shop ГТЦ Скопје

MojSan® Shop – Скопје е пријатно место каде што можете да се запознаете со нашата комплетна понуда и да добиете стручни совети во врска со Вашите специфични потреби. На располагање Ви стои нашиот стручен тим со чија помош ќе го пронајдете вистинскиот производ за вас. MojSan® Shop се наоѓа во срцето на главниот град во Градскиот трговски центар – ГТЦ на приземје, во преминот кон паркот „Жена борец“.

Како до нас

MojSan® Синдикална продажба

Нудиме можност за купување на нашите производи до 12 месечни рати, без камата и банкарски договори преку платна листа доколку сте вработени во некоја од институциите со кои имаме склучено договор за соработка. Погледнете ја листата на институции со кои имаме склучено договор

Листа на институции

MojSan® Големопродажна мрежа

Со цел да ги донесеме нашите производи поблиску до Вас, започнавме соработка со повеќе салони за мебел. Освен во изложбениот салон на MojSan®, нашите производи можете да ги купите и во подобро снабдените салони за мебел во Скопје, Куманово, Прилеп, Битола и Струга. Погледнете ја листата на партнерски салони каде што може да ги купите нашите производи

Листа на партнерски салони