Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

MojSan®

Производите на MojSan ќе ги пронајдете во салонот на Вардар Мебел
Ценети купувачи,

Ве известуваме дека MojSan SHOP Скопје, после долг низ години веќе нема да работи на постојната локација! На сите наши партнери и купувачи од срце Ви се заблагодаруваме за довербата која ни ја укажавте користејќи ги нашите производи и бирајќи ги нашите системи за спиење! Нашето присуство на пазарот на Северна Македонија го продолжуваме со посредништво на Вардар Мебел Скопје.

Производите на MojSan ќе ги пронајдете во салонот на Вардар Мебел - ПИНТИЈА бул. Борис Трајковски, ДЕБАР МААЛО ул Орце Николов 124, БИТ ПАЗАР бул. Крсте Мисирков 14

Се гледаме!

Повеќе информации на +389 2 322 6948 и info@vardarmebel.mk

Подршка by MojSan

За нашите ценети купувачи осигуравме подршка преку нашите постоечки онлајн контакти и понатаму Ви стоиме на располагање за сите прашања кои ги имате!

Контактирајте не преку e-mail адресата info@mojsan.mk или преку нашите Facebook i Instagram страници!

Ви Благодариме на довербата која ни ја дадовте купувајќи во нашиот MojSan SHOP во склоп на ГТЦ.

Ваш MojSan Тим!