Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Бесплатна испорака

Бесплатна испорака е овозможена за сите душеци кои се купени во нашиот MojSan® Shop во Скопје

Купената роба ја испорачуваме сами на територија на Скопје, а за испораките кои се надвор од Скопје ги користиме услугите на GLS-Глобко логистик-Брза пошта.

Рокот на испорака за производи од лагер е 5-7 дена, а за нестандардни димензии и производи кои ги нема на лагер максималниот рок на испорака е 30 дена

Испораките функционираат така што ги контактираме купувачите еден ден претходно, за да ги договориме деталите околу испораката со цел максимално да се прилагодиме според Вашето слободно време и Вашите потреби

Со купување на кревет од програмата на MojSan® добивате и бесплатна монтажа од страна на нашиот стручен тим

*Напомена: Бесплатната монтажа важи само за територија на Скопје

За производите кои се купени преку нашите партнерски салони за мебел, обврските за испорака ги превзема салонот од каде што се купени