Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Кревет

Наткасна MojSan LEON

Наткасна MojSan LEON

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk
Цврста и компактна наткасна направена од полно масивно дрво. Конструкцијата е направена од полно буково дрво и има избор од три бои на дрвото. Дрвениот дел е премачкан со посебен вид на масло кое се користи за заштита на дрвото. Маслото има повеќе предности од лакот а една од тие е можноста дрвото да „дише“. Фиоките на  MojSan® наткасната се на soft close принцип. Доволно е само мало подбутнување на фиоката и таа сама се затвора.
 
Вкупни димензии на наткасната MojSan LEON:
 
Висина: 42 цм
Ширина: 53 цм