Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Над-душеци

Над-душек Trend

Практично и едноставно!

За цената на нашите производи и достапноста на истите во други димензии Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Практично и едноставно! 

Доколку сакате релативно мало финансиско оптоварување, а сепак да ја поправите состојбата на Вашата подлога за спиење, над-душекот Trend  е вистинското решение. Над-душекот Trend се одликува со практична употреба и едноставност во одржувањето. Во својата структура има ПУ пена која е обложена со антиалергиска перлива навлака со патент механизам. За да неговата функционалност биде уште подобра, на краевите на над-душекот Trend додадовме и еластични држачи како над-душекот не би можел да се лизне од подлогата на која би го поставиле. Вкупната висина на над-душекот Trend е 6 цм и е добар избор доколку преферирате да спиете на подлога со нормална тврдост.
  • Висококвалитетна навлака со антиалергиско својство, се пере на 30оC, направена е од плетенина која ги задоволува барањата на Öko-Tex стандардите
  • Навлаката на над-душекот се закопчува со патент и може да се пере
  • Над-душек со еластични држачи на четирите страни
  • Подлога од пена со нормална тврдост со висина од 5 цм
  • Најдобар  сооднос на вложено- добиено
  • Висококвалитетна антиалергиска навлака
  • Закопчување со патент
  • ПЕС вата 200 г/м2
  • Ретекс
  • ПУ пена ПН2534