Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Над-душеци

Над-душек Olivoil Memory

Совршен допир на удобноста!

За цената на нашите производи и достапноста на истите во други димензии Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Совршен допир на удобноста!

Доживејте го неверојатното чувство на удобност спиејќи на над-душекот Olivoil Memory. Висококвалитетната навлака на овој над-душек со Olivoil третман својата вредност ја пронаоѓа во овој исклучително удобен производ со вкупна висина од 7 цм. Над-душекот е наменет за оние лица кои имаат императив на врвна удобност. Над-душекот Olivoil Memory на краевите има еластични затегнувачи чија намена е прицврстување на над-душекот за постоечкиот душек или друга подлога за спиење, а со цел спречување на лизгање на самиот над-душек од подлогата на која е поставен. Функционалноста на овој производ се изразува и преку лесно виткање во ролна како би можеле лесно да го понесете со себе на некое патување. Над-душекот има и патент механизам, што овозможува и перење на самата навлака.

Olivoli® третман

Предностите на маслинката како билка и нејзините медицински својства ја инспирираа технологијата да ја употреби и пренесе на платно. Маслиновото масло ги содржи витамините Е, А, Д и К кои ги обновуваат клетките и го успоруваат процесот на стареење. Тоа својство ,благодарение на технологијата, се пренело и на платното. Olivoli® третманот помага во одржување на влажноста на кожата. Кожата во допир со платното се обновува во текот на спиењето, Olivoli® платното ја прави кожата помека и поелсатична, со што обезбедува идеална средина за спиење.
 • Висококвалитетна навлака со антиалергиски својства, се пере на 30оC, направена од плетенина која ги задоволува барањата на Öko-Tex стандардите
 • Olivoli® антиалергиска плетенина
 • Над-душек со еластични држачи на сите четири страни
 • Волнена штепана вата во комбинација со Olivoli® плетено платно за поквалитетна терморегулација на подлогата за спиење
 • Мемори пена со висина од 6 цм за неверојатно чувство на удобност
 • 3Д лента за вентилација за полесно циркулирање на воздухот во над-душекот
 • Olivoli® антиалергиска навлака
 • Закопчување со патент
 • Волнена вата 100 г/м2
 • Ретекс
 • Мемори пена ВА5015
 • 3Д лента за проветрување