Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Перници

Перница Proactive Memory

Анатомски обликувана мемори пена!

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Перница Proactive Мемори 

  • Антиалергиска анатомска перница со Proactive® пробиотичка микрофлора во навлаката
  • Перница од мемори пена со две нивоа на висина, прилагодлива на главата и вратот
  • 3Д пропустлива трака за подобра циркулација на воздухот
  • Надворешна навлака со патент, перлива на 40°C 
  • Практично пакување во кутија со рачка за носење

Перницата Proactive Мемори е анатомска перница изработена од термоактивна мемори пена која се прилагодува на индивидуалните контури на телото и гарантира исклучителна удобност и опуштеност. Перницата е анатомски обликувана, со што обезбедува сигурна потпора на Вашите глава, врат, рамења и ‘рбет. Перницата е погодна за сите возрасти, а особено за оние лица со болки во вратот или ‘рбетот, како и за оние лица кои преферираат пониски перници.

Антиалергиското својство е додатна вредност на оваа перница, изразена преку навлаката која благодарение на најсовреметниот третман Proactive® активно се бори со несаканите грини и спречува нивно понатамошно разможување во перницата. На самата навлака се наоѓа и 3Д пропустлива трака која го олеснува циркулирањето на воздухот.

Јадро на перницата:
  • Обликувана мемори пена
Надворешна навлака:
  • Висококвалитетна антиалергиска ткаенина
  • 3Д ткаенина за вентилација
Димензии: 50х32х10/8