Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Прекривки

Јорган MojSan Vuna

500 грама волна за совршена удобност!

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Јорган Vuna – 500 грама волна за совршена удобност!

  • Изработен од 100% природни материјали
  • Полнење од 500 грамски слој од волна за идеален амбиент за спиење
  • Обвивка од висококвалитетна памучна ткаенина
  • Практичен и перлив јорган со долг век на траење
Јорганот MojSan Vuna е практичен јорган исполнет со природни волнени влакна, а обложен со платно од 100% памук. Волната како природен термоизолатор со својство на терморегулација при спиење, во текот на летото дише заедно со Вашето тело и ја елиминира влагата како не би чувствувале топлина, а додека пак во зимските денови ја задржува телесната температура. Висококвалитетните материјали употребени при изработката на овој јорган гарантираат долг век на употреба на производот. Јорганот е достапен во димензии 200х140 и 200х200.
 
  • Висококвалитетна памучна ткаенина
  • Волнени природни влакна 500г/м2
  • Јорганите Moj San® практични и се перат на 40оC, со долг век на траење.