Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Прекривки

Прекривка Olivoil

Волна комбинирана со Olivoil платно!

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Прекривка Olivoil – Волна комбинирана со Olivoil платно!

  • Антиалергиска прекривка
  • Изработен од материјали со врвен квалитет
  • Полнење од 100 гр/м2 волнени влакна
  • Обвивка од висококвалитетно Olivoil® платно на база на маслиново масло
  • Практична и перлива прекривка со долг век на траење
  • Ја прави Вашата кожа мека и еластична
Прекривката Moj San Olivoil е врвен производ со меко надворешно платно и исполна која гарантира високо ниво на удобност при спиењето. Оваа практична прекривка со исполна од природни волнени влакна кои се обложени во високвалитетно Olivoil®  платно можете да ја добиете во димензии 200х140 и 200х200.
 
Микрокапсулите од маслиново масло одржуваат влажност на Вашата кожа, а воедно ја прават мека и еластична. Природниот волнен слој обезбедува температурна терморегулација. 
 
Прекривка Moj San Olivoil, нестварна удобност за совршен амбиент за спиење!
Olivoli® третман

Предностите на маслинката како билка и нејзините медицински својства ја инспирираа технологијата да ја употреби и пренесе на платно. Маслиновото масло ги содржи витамините Е, А, Д и К кои ги обновуваат клетките и го успоруваат процесот на стареење. Тоа својство ,благодарение на технологијата, се пренело и на платното. Olivoli® третманот помага во одржување на влажноста на кожата. Кожата во допир со платното се обновува во текот на спиењето, Olivoli® платното ја прави кожата помека и поелсатична, со што обезбедува идеална средина за спиење.
 
  • антиалергиска прекривка направено од врвен материјал кој се пере на 40 оC
  • платно со микрокапсули од маслиново масло кое ја прави кожата помека и еластична