Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Душеци

Душек Infinity

4 нивоа на удобност за Ваши бескрајни сништа!

За цената на нашите производи и достапноста на истите во други димензии Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

4 нивоа на удобност за Ваши бескрајни сништа!

Комбинирајќи различни материјали за производство на душеци, со цел да ги задоволиме Вашите потреби за разновидни подлоги за спиење настана душекот Infinity. Во својата компактна структура содржи два вида на ПУ пени со различна тврдост, поставени по дијагонала на душекот, како би добиле четири нивоа на удобност со цел прилагодување на подлогата за спиење според Вашите моментални потреби. Горниот слој на пената, од двете страни на јадрото на душекот, е профилиран со цел  на Вашето тело да му овозможи блага масажа и што поудобен контакт со самиот душек. Душек кој нуди високо ниво на удобност со вкупна висина од 20 цм, препорачан за лица со телесна тежина до 90 кг. 
 
Истражете ги своите соништа со душекот Infinity!
  • Висококвалитетна навлака со антиалергиски својства, се пере на 30оC ,направена од плетенина која ги задоволува барањата на Öko- Tex стандардите
  • Навлака на закопчување со патент
  • Јадрото на душекот е од два вида на пена со различна тврдост
  • Двостран душек со 4 нивоа на удобност
  • Профилиран површински слој од двете страни на јадрото за поквалитетно анатомско прилагодување на телото
  • Висина приближно 20 цм
  • За лица со тежина до 90 кг
  • Двостран душек
  • 4 нивоа на удобност