Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Хотелска програма MojSan®

Хотелска програма MojSan® – душеци и box spring кревети

MojSan® како потврда на високото ниво на квалитет на производите кои ги нуди има склучено партнерства со голем број на хотели и хотелски синџири во регионот.

Преземете го каталогот на производи на MojSan®


Креирањето на производи за спиење ни беше предизвик на кој успешно одговоривме и низ годините станавме препознатливо име во оваа индустрија во Босна и Херцеговина и пошироко. Нашата желба да бидеме врвни во овој сегмент резултираше со тоа MojSan®  да учествува во опремувањето на сите значајни и големи хотели во Босна и Херцеговина во последните неколку години. MojSan®  ги прати трендовите во хотелиерството и има можност да понуди производи за опремување на хотели според категоризација и стандардизација на објекти од овој тип. Душеците од хотелската програма ги задоволуваат високите критериуми за цврстина и тешкогоривост на материјалите. Во понудата имаме развиено посебни модели на душеци, постелина и перници според критериумите за одредена категорија и тоа од една до пет ѕвездички.

Брендот MojSan®   со својата хотелска линија на душеци е присутен во Босна и Херцеговина, Хрватска, Македонија, Австрија и Швајцарија.

Квалитетот нема алтернатива и затоа целиот процес на услужување на купувачите го одржуваме на високо ниво.

 

Хотели опремени со душеци MojSan®

Hotel Swissotel Sarajevo
Hotel Swissotel Sarajevo
Hotel Courtyard by Marriott Sarajevo
Hotel Courtyard by Marriott Sarajevo
Grand Hotel Neum
Grand Hotel Neum
Hotel Hills Sarajevo
Hotel Hills Sarajevo
Hotel Malak Sarajevo
Hotel Malak Sarajevo
Hotel Unique resort & spa Ohrid
Hotel Unique resort & spa Ohrid
Hotel DAMIANII Omiš
Hotel DAMIANII Omiš
Hotel Holywood Sarajevo
Hotel Holywood Sarajevo
Hotel President Sarajevo
Hotel President Sarajevo
Krone Heritage Hotel Ilidža
Krone Heritage Hotel Ilidža
Hotel Aqualina Ohrid Makedonija
Hotel Aqualina Ohrid Makedonija
Pino Nature Hotel Trebević
Pino Nature Hotel Trebević
Hotel Du Glacier Švicarska
Hotel Du Glacier Švicarska
Hotel Boutique 36 Sarajevo
Hotel Boutique 36 Sarajevo
Hotel VAPORE Neum
Hotel VAPORE Neum
Kompleks NOEMIA - Resort - Hotel - Apartmani
Kompleks NOEMIA - Resort - Hotel - Apartmani
Hotel CITY ONE Diamond Sarajevo
Hotel CITY ONE Diamond Sarajevo
Hotel Cryston Austrija
Hotel Cryston Austrija
Hotel Drim Struga Makedonija
Hotel Drim Struga Makedonija
Hotel Dubai Sarajevo
Hotel Dubai Sarajevo
Hotel Eden Mostar
Hotel Eden Mostar
Hotel Festival Sarajevo
Hotel Festival Sarajevo
Hotel Grad Sarajevo
Hotel Grad Sarajevo
Hotel Inn Međugorje
Hotel Inn Međugorje
Hotel Jadran Neum
Hotel Jadran Neum
Hotel Jet Set Pale
Hotel Jet Set Pale
Hotel The Dom Švicarska
Hotel The Dom Švicarska
Orbis Hotel Međugorje
Orbis Hotel Međugorje
Hotel Central Sarajevo
Hotel Central Sarajevo
Hotel Aziza Sarajevo
Hotel Aziza Sarajevo
Hotel Nova Bentbaša Sarajevo
Hotel Nova Bentbaša Sarajevo
Hotel Irmak Sarajevo
Hotel Irmak Sarajevo
Hotel Sana Sarajevo
Hotel Sana Sarajevo
Hotel Kakanj
Hotel Kakanj
Hotel La Grande Casa Međugorje
Hotel La Grande Casa Međugorje
Motel Tiron Kakanj
Motel Tiron Kakanj
Hotel Entenwirt Seeham
Hotel Entenwirt Seeham
Hotel Kapetanovina Mostar
Hotel Kapetanovina Mostar
Hotel Old Sarajevo
Hotel Old Sarajevo
Hotel Sunce Neum
Hotel Sunce Neum
Concept Hotel Central Skoplje
Concept Hotel Central Skoplje
Hotel Zenit Neum
Hotel Zenit Neum
Hotel Austria & Bosnia
Hotel Austria & Bosnia
Hotel Villa Nova Neum
Hotel Villa Nova Neum
Hotel Zur Linde
Hotel Zur Linde
Hotel R Sport Boutique Sarajevo
Hotel R Sport Boutique Sarajevo
Hotel Board Jahorina
Hotel Board Jahorina
Hotel PICCOLO PARADISO
Hotel PICCOLO PARADISO
Hotel EMPORIUM Bihać
Hotel EMPORIUM Bihać
Hotel ZLATNA ŽITA Pale
Hotel ZLATNA ŽITA Pale
Hotel PORAT Neum
Hotel PORAT Neum
Hotel Garda BELLEVUE
Hotel Garda BELLEVUE
Hotel NAVIS Orašje
Hotel NAVIS Orašje
Hotel Le Petit Prince Sarajevo
Hotel Le Petit Prince Sarajevo
Bergkranc Hotel&Resort - Pale
Bergkranc Hotel&Resort - Pale
Hotel ORANGE Sarajevo
Hotel ORANGE Sarajevo
Hotel ALL AZZURRO Italy
Hotel ALL AZZURRO Italy
Hotel AGAVA Neum
Hotel AGAVA Neum
Hotel PARIS Opatija
Hotel PARIS Opatija
Hotel ASTRA GARNI Sarajevo
Hotel ASTRA GARNI Sarajevo
Hotel Boutique BRISTOL Sarajevo
Hotel Boutique BRISTOL Sarajevo
Hotel Boutique CITY Sarajevo
Hotel Boutique CITY Sarajevo
Hotel GRAND Sarajevo
Hotel GRAND Sarajevo

Вили и апартмани опремени со душеци MojSan®

Хотелска програма

Душеците од хотелската програма ги задоволуваат високите критериуми за цврстина и тешкогоривост на материјалите. Во понудата имаме развиено посебни модели на душеци, постелина и перници според критериумите за одредена категорија и тоа од една до пет ѕвездички.

Преглед на производот

Бренд MojSan®

MojSan® е модерна индустрија на системи за спиење чија основна цел е обезбедување на квалитетен сон за здрав живот,благодарение на користењето иновативни технологии и модерни решенија во креирањето на производи со висок квалитет.

Повеќе информации

Гаранција за квалитет

Политиката на квалитет на брендот MojSan® е изградена со цел обезбедување на квалитетно спиење, преку квалитетни производствени системи во склад со највисоките светски и европски стандарди во областа на системите за спиење.

Повеќе информации