Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

MojSan® Shop ГТЦ Скопје

Кеј 13-ти Ноември бр. 2 ГТЦ, Скопје - Центар

MojSan® Shop – Скопје е пријатно место каде што можете да се запознаете со нашата комплетна понуда и да добиете стручни совети во врска со Вашите специфични потреби. На располагање Ви стои нашиот стручен тим со чија помош ќе го пронајдете вистинскиот производ за вас. MojSan® Shop се наоѓа во срцето на главниот град во Градскиот трговски центар – ГТЦ на приземје, во преминот кон паркот „Жена борец“.

MojSan® Shop Скопје

Работно време:

  • Пон - пет: 09:00 - 20:00 часот
  • Саб: 10:00 - 16:00
  • Кеј 13-ти Ноември бр. 2 ГТЦ, Скопје - Центар
  • тел: +389 2 3209 200
  • фaкс: +389 2 3209 200
  • e-mail: info@mojsan.mk
  • web: www.mojsan.mk