Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Hе-стандардни димензии

Pазлични облици и димензии на душеци, наддушеци

Нудиме можност за изработка на различни облици и димензии на душеци, наддушеци со рок на испорака до 30 дена. MojSan® се прилагодува на Вашите барања

 

MojSan® нуди можност за изработка на различни облици и димензии на душеци и други производи според Вашите специфични барања. Една од нашите главни карактеристики како бренд е токму способноста за креирање на производи според уникатните потреби на секој купувач

Ако имате специфични барања поврзани со димензијата на душекот или наддушекот, а не знаете кому да се обратите, MojSan®е вистинскиот партнер за решавање на Вашиот проблем. За сите дополнителни информации слободно контактирајте нѐ и очекувајте брз одговор.