Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Перници

Перница Olivoil Memory

Врвна потпора на Вашиот врат!

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Перница Olivoil Мемори 

  • Антиалергиска перница врз база на мемори пена која идеално се адаптира на Вашиот врат
  • Навлака со Olivoil®  третман со микрокапсули на маслиново масло 
  • 3Д пропустлива трака за подобра циркулација на воздухот
  • Надворешна навлака со патент, перлива на 40°C 
  • Практично пакување во кутија со рачка за носење

Перницата Olivoil Мемори е анатомска перница произведена од термоактивна мемори пена и практична перлива навлака за секојдневна употреба. Внатрешноста на оваа перница се приспособува на обликот на Вашата глава и врат, и е препорачана за лица кои сакаат пониско спиење. Мемори пената е профилирана со воздушни каналчиња кои овозможуваат циркулација на воздухот и го спречуваат прекумерното потење. 

Антиалергиската перлива навлака е третирана со Olivoil®, односно микрокапсули на маслиново масло и е збогатена со 3Д пропустлива трака која го олеснува циркулирањето  на воздух и го намалува задржувањето на влага во внатрешноста на перницата. 

Јадро на перницата:
  • обликувана мемори пена
Надворешна навлака:
  • висококвалитетна антиалергиска ткаенина
  • 3Д ткаенина за вентилација
Димензии: 70х40х12