Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Прекривки

Јорган MojSan Pamuk

500 грама природни памучни влакна!

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Јорган Pamuk – 500 грама природни памучни влакна!

  • Изработен од 100% природни материјали
  • Обвивка од висококвалитетна памучна ткаенина
  • Полнење од 500 грамски слој од памучни влакна за удобност и проветреност
  • Практичен и перлив јорган со долг век на траење
Јорганот MojSan Pamuk е лесен јорган со исполна од памучни влакна, обложени со платно од 100% памук. Памукот како природен материјал со апсорбција на влагата до 30% прави сув амбиент за спиење и спречува прекумерно потење. Се препорачува за потопол амбиент. Висококвалитетните материјали употребени при изработката на овој јорган гарантираат долг век на употреба на производот. Јорганот е достапен во димензии 200х140 и 200х200.
  • Висококвалитетна памучна ткаенина
  • Памучни природни влакна 500г/м2