Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Постелнини

Постелнина MojSan Satin ALISSA

... бидејќи Вашата кожа избира така!

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Нежни бои и различни дезени за Ваши удобни сништа!

Постелнини MojSan SATIN за совршено удобно чувство во спиењето. Изработени се од 100% природни памучни сатен влакна кои се исклучително пријатни за кожата. Ако сакате да си пружите врвен амбиент за спиење тогаш памучната сатенска постелнина е идеална за Вас бидејќи се работи за врвот на нашата понуда!

Постелнините MojSan се достапни во стандардни Single и Double димензии. Имаме широк избор на дезени кои ќе ја збогатат Вашата спална соба и ќе внесат свежина со секое утринско будење.

Постелнините се достапни во неколку дезени.

Постелнини MojSan ... бидејќи Вашата кожа избира така!

Single 200 x 140 ( за едно лице) 


 • Чаршаф: 240x140
 • Навлака за јорган: 200x140
 • Навлака за перница: 80x60
 • Навлака за перница: 70x50 

 

Double 200x200 ( за две лица - брачна ) 


 • Чаршаф: 260x240
 • Навлака за јорган: 200x200
 • Навлака за перница: 2x 80x60
 • Навлака за перница: 2x 70x50
 
 • Машинско перење до 40°C
 • Забрането користење на хемиски средства за избелување
 • Пеглање на средна температура, максимум 150°C 
 • Забрането хемиско чистење
 • Машинско сушње на ниска температура
Да се преврти пред перење и да не се чува водено
Да се користат средства за перење на обоени ткаенини
Да се одвојат темните бои посебно
Дефектите во производството се покриени со гаранција