Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Прекривки

Јорганот MojSan Vatelin

Лесен и волуминозен!

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Јорганот Vatelin – Лесен и волуминозен!

  • Обвивка од висококвалитетна памучна ткаенина
  • Полнење од 500 гр/м2 нежни ПЕС влакна за врвно чувство на удобност
  • Практичен и перлив јорган со долг век на траење
Јорганот MojSan Vatelin е лесен, но волуминозен јорган, исполнет со ПЕС влакна кои се обложени со 100% памучна обвивка. Цврстото и стабилно полнење не ја задржува влагата, па затоа лесно се пере и суши. Овој вид на полнење гарантира долг век на употреба на производот. Јорганот е достапен во димензии 200х140 и 200х200.
  • Висококвалитетна памучна ткаенина
  • ПЕС влакна 500г/м2