Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Перници

Навлака за перница Moj San Memory

Додаток за перницата Moj San Memory

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Навлака за перница Moj San Memory

  • Антиалергиска навлака која спречува развој на бактерии и грини
  • 3Д пропустлива трака за подобра циркулација на воздухот
  • Навлака со патент, перлива на 40°C 
  • Наменски произведен додаток за перницата Moj San Memory
Антиалергиска навлака која го спречува размножувањето на грините и бактериите во внатрешноста на перницата. За подобра циркулација на воздухот и проветреност на перницата, на самата навлака е додадена и 3Д пропустлива ткаенина.
Надворешна навлака:
  • Висококвалитетна антиалергиска ткаенина
  • 3Д ткаенина за вентилација
Димензии: 65х50