Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Прекривки

Јорган MojSan Climate

Microgel влакната

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk
Јорганот MojSan Climate е идеално дополнување на перницата MojSan Climate  на основа на идентичните карактеристики на матријалите од кои Climate производите се изработени,  а кои преку употребата на 3D airmesh платна овозможуваат непречена циркулација на воздухот што е еден од предусловите за здрав и опуштен сон.
 
Предности и карактеристики на јорганот MojSan Climate:
  • jорган со врвн завршна изработка
  • атрактивен и модерен дизајн
  • исклучителна мекост и лесно безтежинско чувство на удобност кое го пружа овој јорган
  • интегрирани воздушни канали преку употреба на 3D airmesh платна кои овзможуваат циркулација на воздухот
  • дистрибуција на влажноста надвор од јорганот и спречување на развојот на грини и бактерии
  • перлив, лесен покривач кој му овозможува на Вашето тело проветрено и здраво опкружување
  • полнење од microgel влакна за врвна удобност при спиењето
  • достапен во димензии: SINGLE 200x140cm i DOUBLE 200x200cm.
 
Главна карактеристика на Јорганот е неговата исклучителна мекост и лесното безтежинско чувство кое го овозможува. 
Јорганот MojSan Climate е перлив , лесен покривач кој на  Вашето тело ќе му овозможи удобно, прозрачно и здраво опкружување.  
 
 
MICROGEL влакна,  исклучително тенки нано влакна, кои преку својството на исклучителна мекост пружаат луксузна удобност која често се споредува со удобноста која ја пружаат производите со пердуви.
 
MojSan Climate Collection сетот вклучува Перница MojSan Climate i Јорган  MojSan Climate.
 
SOfreshSOclean...
 
 
 
Microgel влакната се исклучително тенки нано влакна, кои со својата неверојатна  мекост создаваат луксузна удобност која често се споредува со удобноста која ја нудат производите со пердуви.
 
Microgel производите се идеално решение за луѓето кои се осетливи на алергии, бидејќи не дозволуваат задржување на грини и други алергени кои имаат лошо влијание на спиењето.
 
Идеално се комбинирани со 3D прозрачна лента за полесна циркулација на воздухот и создавање на идеално климатско опкружување при спиењето и го задржуваат првобитниот облик долг временски период на користење.

MojSan Climate collection  Производите со атрактивен дизајн се надополнети со атрактивно пакување кое овозможува едноставна и сигурна манипулација.