Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Постелнини

Постелнина MojSan Ranforce SOLE

... бидејќи Вашата кожа избира така!

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Нежни бои и различни дезени за Ваши удобни сништа!

Постелнините MojSan RANFORCE се изработени од 100% природни памучни влакна со внимателно одбрани дезени кои ќе ја направат Вашата спална соба простор кој е многу повеќе од само обично место за спиење. Влакната од чист природен памук се многу пријатни за кожата и и даваат на постелнината долготрајност и покрај користење и перење долг низ години.

Постелнините MojSan се достапни во стандардни Single и Double димензии. Имаме широк избор на дезени кои ќе ја збогатат Вашата спална соба и ќе внесат свежина со секое утринско будење.

Постелнините се достапни во неколку дезени.

Постелнини MojSan ... бидејќи Вашата кожа избира така!

Постелнината содржи

Single 200 x 140 ( за едно лице) 

 • Чаршаф: 240x140
 • Навлака за јорган: 200x140
 • Навлака за перница: 80x60
 • Навлака за перница: 70x50 

Double 200x200 ( за две лица - брачна ) 

 • Чаршаф: 260x240
 • Навлака за јорган: 200x200
 • Навлака за перница: 2x 80x60
 • Навлака за перница: 2x 70x50

 

 • Машинско перење до 40°C
 • Забрането користење на хемиски средства за избелување
 • Пеглање на средна температура, максимум 150°C 
 • Забрането хемиско чистење
 • Машинско сушње на ниска температура
Да се преврти пред перење и да не се чува водено
Да се користат средства за перење на обоени ткаенини
Да се одвојат темните бои посебно
Дефектите во производството се покриени со гаранција