Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Постелнини,Постелнини

Постелнина MojSan Baby MAVI

... бидејќи Вашата кожа избира така!

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Нежни бои и различни дезени за пријатен сон на Вашето бебе!

Постелнините MojSan BABY се инспирирани од добрите приказни за лека ноќ и заедно со врвниот квалитет на платното ќе обезбедат удобно спиење достојно за секое среќно бебе. Изработени се од 100% природни памучни Ranforce влакна.

Постелнините MojSan BABY се достапни во дезени за момчиња Mavi, за девојчиња Lila, како и универзалната опција Uni.

Постелнини MojSan ... бидејќи Вашата кожа избира така!


Baby сет постелнина содржи:

 

  • Чаршаф: 150x120
  • Навлака за јорган: 135x95
  • Навлака за перница: 2x42x32
  • Машинско перење до 40°C
  • Забрането користење на хемиски средства за избелување
  • Пеглање на средна температура, максимум 150°C 
  • Забрането хемиско чистење
  • Машинско сушње на ниска температура
Да се преврти пред перење и да не се чува водено
Да се користат средства за перење на обоени ткаенини
Да се одвојат темните бои посебно
Дефектите во производството се покриени со гаранција