Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Перници

Перница MojSan Memory

Иситнета мемори пена за додана удобност!

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Перница MojSan Мемори 

 • Антибактериска перница со прилагодлива висина
 • Перница од мемори пена која врвно се адаптира на обликот на Вашата глава и врат
 • 3Д пропустлива трака за подобра циркулација на воздухот
 • Надворешна навлака со патент, перлива на 40°C 

Перницата MojSan Мемори е еден од најатрактивните производи во понудата на Moj San. Резултат е на нашата интенција да направиме перница со класичен облик која ќе има анатомски ефект со прилагодување кон контурите на главата и вратот. Оваа перница е препорачана за лица кои имаат проблем при изборот на перница во однос на нејзината висина бидејќи висината на перницата Moj San Мемори можете самите да ја прилагодите одземајќи од внатрешната иситнета мемори пена.

Антиалергиската навлака на оваа перница спречува продор и развој на грините во внатрешноста на перницата. За подобро циркулирање на воздухот, а со тоа и хигиена на самата перница, додадовме и 3Д пропустлива трака на долната страна на перницата. Димензија: 65х50.

 Полнење:

 • Ситна мемори пена
 • Мемори пена
Надворешна навлака:
  • Висококвалитетна антиалергиска ткаенина
  • 3Д ткаенина за вентилација
  Димензии: 65х50