Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Прекривки

Штеп ќебе MojSan Trend Savoy

За потопли денови!

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Штеп ќебе MojSan Trend Savoy

Ако бараате лесна и практична прекривка за потоплите периоди во годината или пак престојувате во просторија каде собната температура е повисока, а тоа Ви претставува проблем Штеп ќебе Moj San Trend SAVOY е идеално решение за Вас. Оваа лесна штеп прекривка Ви пружа удобна свежина во спиењето благодарение на оптималната дебелина на полнењето кое е обложено со 100% природна памучна ткаенина.

Природниот ranforcе памук којшто е користен за надворешното платно на штеп ќебето Trend Ви пружа исклучително удобно чувство на кожата и гарантира долготрајност со редовно одржување. Ranforce памукот е докажан како пријатен и цврст материјал што му дава дополнителна вредност на овој производ.

Практична, перлива и брзо се суши – штеп ќебето може да ги задоволи и најпребирливите спијачи. Овој производ може да се порача во две димензии: 200х140 и 200х200.

  • Памучна ткаенина
  • ПЕС влакна 200г/м2
  • Лесна прекривка за во топлиот период од годината, се пере на 40о C