Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Перници

Перницата MojSan Visco Ergonomic

Нова технологија во служба на здравиот сон!

За цената на нашите производи Ве молиме да не контактирате на нашата инфо линија 02 3209 200 или на е-маил info@mojsan.mk

Перницата MojSan Visco ERGONOMIC е изработена од висококвалитетна мемори пена која што е анатомски обликувана за поставување на главата во идеална позиција за спиење како би се избегнале негативните ефекти од превртување и барање на идеална позиција за време на спиењето.

ПерницатаMojSan Visco Ergonomic  има ортопедски и терапевтстки карактер на делување на Вашето тело, помага кај проблеми со рчење и ја поттикнува циркулацијата на крв благодарение на способноста на прилагодување кон обликот и положбата на телото во даден момент.

ПерницатаMojSan Visco Ergonomic  го намалува или елиминира рчењето благодарение на идеалниот облик на базата на перницата која ја поставува Вашата глава во состојба на мирување. Ги намалува болките во рамењата и вратот благодарение на термоактивната особина на прилагодување на мемори пената со што се постигнува добра поддршка која е потребна на Вашиот врат и рамења. Може да се користи од сите 4 страни и е компатибилна со сите позиции на спиење – на грб, на страна или на стомак.


Карактеристики на перницата MojSan Visco ERGONOMIC

  • Мемори пена со затворени ќелии и појачана густина за врвна удобност
  • Воздушни канали за подобрена циркулација на воздух и исклучителна проветреност
  • Антиалергиска навлака перлива на 400C за едноставно одржување
  • 3D прозрачна трака за дополнителна циркулација на воздух
  • Ergonomic – Анатомски зголемен дел на перницата за компатибилност со раменскиот појас

Опуштајќи го телото и прилагодувајќи се на неговиот облик перницата Ве ослободува од притисокот на вратниот дел и овозможува непречена циркулација на крвта поради што не чувствувате укоченост која доведува до потреба за вртење.


MojSan Visco Anatomic line перници

  • Одличен избор за специфични и пребирливи спијачи
  • Изработени од високо квалитетна мемори пена, анатомски обликувана за поставување на главата во соодветна позиција за спиење како би се избегнале негативните ефекти од превртување и барање на идеална позиција за време на спиењето.
  • Ортопедски и терапевтски карактер на делување на Вашето тело, помагаат кај проблеми со ‘рчење и ја поттикнуват циркулацијата на крв благодарение на способноста на прилагодување кон обликот и положбата на телото во даден момент.
  • Практични и преносливи перници со посебна торбичка за складирање и носење. Од сега не мора да се грижите за спиење на други места без својата перница! Каде и да сте Вие, тука е и Вашата перница. 
  • MojSan Visco Anatomic line перници – одговор на новата технологија за проблемите со спиење кои ги имаат луѓето како резултат на модерниот и брз начин на живот!

MojSan Visco anatomic line перници : Therapedic, Ergonomic, Travel.

Понеси ја својата перница со себе!Коментари на некои од задоволните корисници

“Перницата е неверојатна! Ја нарачав за својот сопруг кој секогаш гласно ‘рчеше. Ова чудо го реши проблемот без оглед дали спие на грб или на страна, што е огромен напредок во однос на порано. Перницата е толку убава што морав да ја нарачам и за себе.”

Алма, 34 год. , Зеница БиХ

“ Ми требаше доста време да се одлучам да купам производ од ваков тип бидејчи не сум навикнат да плаќам толку за перница. После еден месец користење на перницата можам да речам дека за разлика од порано кога ми требаа три перници да ја пронајдам идеалната позиција за спиење, сега ми е доволно само оваа перница. Инаку сакам да спијам на грб. Сега гледам дека е вистина она што го кажуваат дека за работи како квалитетни чевли, кревет и перница не треба да се жали”

Елвир, 37 год. , Какањ БиХ

“Немам повеќе болки во рамењата и вратот. Не е во потполност елиминирано моето ‘рчење но дефинитивно е намалено. Топло ја препорачувам перницата за некој на кого му треба квалитетна перница за добра подршка на вратот или некој што има помали проблеми со рчење”

Ведран, 56 год, Бања Лука БиХ

 

Перницата стандардно доаѓа свиткана во ролна и спакувана во практична кутија за носење