Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

Куќен саем МојSan Shop ГТЦ Скопје

UU UU, Стигна пролет!

20% до 50% попуст на cе за спиење...Oд 15ти април до 27ми април!
Куќен саем МоjSan 2019 
 
Како и претходната, така и оваа година брендот МојSan организира Куќен саем кој полека прераснува во традиција. Во периодот од 15ти до 27ми април нашите врати се отворени за сите заинтересирани купувачи кои покрај атрактивните попусти ќе можат одблиску да ги запознаат новитетите со кои МојSan ја збогати својата понуда. Повелете во нашиот салон во ГТЦ – приземје.
 
Што е ново во програмата на МојSan?
 
Покрај стандардната понуда на душеци, наддушеци и дополнителни производи за спиење, МојSan ја збогати својата понуда развивајќи нова премиум линија на перници и прекривки изразена преку колекциите Wooly, Bamboo и Climate. 
 
Колекцијата Wooly се состои од производи кои во својот состав содржат 100% чиста нова природна волна, која покрај врвните терморегулациски својства совршено ја регулира и влажноста.
 
Производите од колекцијата Bamboo се производи кои во својот состав содржат комбинација од памучна ткаенина со органски влакна од бамбус кои овозможуваат врвна проветреност на производот и до 4 пати поголема апсропција на влага.
 
Колекцијата Climate е прва препорака за лицата кои имаат голема чувствителност на алергии поради способноста на Микрогел влакната да не задржуваат грини во внатрешноста.
 
Порака за купувачите?
 
Им порачуваме на сите заинтерисрани да го посетат нашиот салон во ГТЦ- приземје во периодот од 15ти до 27ми април и да ги искористат поволностите кои ги нуди куќниот саем и можат да добијат корисни совети и стручна помош при изборот на нивните нови производи за спиење, без разлика дали се работи за душек, наддушек, перница, прекривка или постелнина, ние сме спремни да одговориме на секое Ваше прашање.
 
UU UU, Стигна пролет!
 
Идеално време за големо освежување на Вашиот животен простор. Со првите сончеви денови сите сме полни со енергија и желба да се промениме себе и просторот кој не опкружува. МојSan SHOP Скопје оваа пролет Ви нуди врвен квалитет по најприфатливи цени. За големото пролетно реновирање Ви овозможивме посебна акција со снижување на цените од 20 до 50% на целокоупниот асортиман во периодот од 15.04 до 27.05.2019. Ова дефинитивно ќе внесе свежина и во Вашиот паричник.