Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

MojSan® на саемот DESIGN DISTRICT Ровињ 2019

Учествувавме на саемот DESIGN DISTRICT во Ровињ во периодот од 17.-20.10.2019.

HOME & HOTEL collection by MojSan®
Учествувавме на саемот DESIGN DISTRICT во Ровињ во периодот од
 
17-20.10.2019 каде имавме прилика да ја презентираме нашата колекција производи која ја поделивме на два сегмента : HOME collection и  Hotel Collection, колекција за спиење.
 
Исклучително големиот интерес за нашите производи кои со гордост ги презентиравме заедно со Vezo Commerce, наш партнер, застапник за регионот Истра, колуминираше со награда која ја добивме за најдобар концепт за изложување на саемот.
 
Покрај презентирањето на новитетите, имавме и прилика да размениме искуства со некои од најреномираните архитекти од полето за опремување на капацитети за сместување.
 
Големо задовоство ни беше да го угостиме господин Stefanо Paiocchi, кој доаѓа од едно од најпознатите светски архитектонски студиа Zaha Hadid Architects  и да разговараме за новите трендови во хотелиерството, како и за барањата поврзани со проектот за опремување кои MojSan® може да ги исполни.
 
Stefano Paiocchi  беше главен гостин предавач на саемот Design District Croatia, а од нашите новитети,понуда  и презентација беше многу позитивно изненаден.
 
Zaha Hadid Architects, кој е основан од страна на една најпознатите архитектки некогаш,  Zahe Hadid, има седиште во Лондон и е потписник на некои од најсложените проекти на модерни градби во светот.
 
MojSan® досега има опремено преку 100 хотели, што е доволна референца за потенцијална соработка и со најдобрите.
 
Ислкучително успешната презентација и позитивните критики кои ги добивме од посетителите ни даваат за право да очекуваме значајни успеси на веќе споменатиот пазар.
 
Ваш MojSan® Тим.