Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

НОВО МојSan Woolly Collection

WOOLMARK 100% волна
MojSan Woolly Collection  е нова колекција производи  MojSan на база на природни материјали која припаѓа во премиум асортиманот. Производите од колекцијата Woolly се полнети со најфина чиста WOOLMARK нова волна за врвно чувство при спиењето.
 
Оригинални и единствени производи на пазарот со структура од целосно природни материјали. MojSan Woolly колекцијата на производи во основа има врвна WOOLMARK чиста нова волна која гарантира совршени услови за спијачите кои преферираат 100% природен амбиент за спиење.
 
 
 MojSan Woolly Collection сетот вклучува
 
 
PURE NEW WOOL by WOOLMARK Company
 
Чиста нова волна подразбира волна од овца или јагне кое претходно не е:
  • предено
  • обработувано
  • вградувано во други производи
Производите на база на волна се поотпорни на валкање и едноставни за одржување. Волната има способност на впивање влага до 33% од сопствената тежина во сува состојба без да даде чувство на влажност. Перлива е ако е наведено во упатството.
 
Волната е доста издржлив, постојан и долговечен материјал кој ја задржува својата првобитна форма.
 
WOOLMARK Company
 
WOOLMARK брендот се користи за сертифицирање на производи кои во составот имаат волна, нивната намена за користење, перформансите на производот и одржувањето како би се задоволиле очекувањата на корисникот од самиот производ. Производите лиценцирани под овој знак задоволуваат строги стандарди и обезбедуваат доверба кај корисниците за квалитетот на производот. Логото WOOLMARK е во сопственост на компанијата The Woolmark Company.
 
beCOOLinWOOL...