Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

HOBO Над-душек Optimo

НОВА дефиниција на удобност!

Наддушекот Оптимо претставува новитетот од колекцијата на производи МојСан со главна функција на ефикасно решавање на проблемите со удобноста предизвикани од неадекватни подлоги за спиење. Согласност новите трендови во индустријата за душеци и анализа врз база на нашите искуства во категоријата на наддушеци, дефиниравме идеалната структура на производот кој претставува одговор на специфичните барања на купците. Наддушекот се состои во својата база од пена со нормална тврдост која е профилирана и прилагодлива на телото со 5 различни зони на потпирање.

Повеќе информации за производот на следниот линк: HOBO Над-душек Optimo