Како да се избере душек?
Навигација Преглед на производот

НОВО Постелнини MojSan

Постелнините MojSan се достапни во три различни колекции: SATIN collection, RANFORCE collection i BABY collection

... бидејќи Вашата кожа избира така!
Ново во асортиманот на MojSan, Постелнини MojSan достапно во три различни колекции:
 
Колекцијата брои 6 различни дезени, а достапни се во две димензии, за едно лице – Single и за две лица – Double. Сите комплети содржат креветски чаршав, навлака за јорган и навлаки за перници, чии број зависи од димензијата на постелнината. Секој комплет во Single димензија содржи две навлаки за перници, а во Double варијанта комплетот содржи 4 навлаки за перници.
 
Колекцијата брои 6 различни дезени, а достапни се во две димензии, за едно лице – Single и за две лица – Double. Сите комплети содржат креветски чаршав, навлака за јорган и навлаки за перници, чии број зависи од димензијата на постелнината. Секој комплет во Single димензија содржи две навлаки за перници, а во Double варијанта комплетот содржи 4 навлаки за перници.
 
Колекцијата содржи 3 различни дезени, кои се достапни во димензии наменети за baby креветче. Комплетот содржи чаршаф, јорганска навлака и две навлаки за перници.
 
Постелнините MojSan се изработени од 100% природни памучни влакна со внимателно избрани дезени кои ќе ја направат Вашата спална соба простор кој е многу повеќе од само место за спиење. Пријатни за кожата, влакната од природен памук овозможуваат долготрајност на постелнините и покрај долгото користење и честото перење.
 
Постелнини MojSan . . . бидејќи Вашата кожа избира така!